Nuntii, dies Solis (2. 9. – 8. 9. 2024)

Slovenská deathmetalová kapela Realms of Chaos predstavila videoklip k prvej skladbe z pripravovaného albumu. Na klipe ku skladbe The Cacophony Of Pandemonium sa podieľal Štefan Šimuni Photo & Video.


Kapela Groza vypustila ďalšiu novinku z pripravovaného albumu Nadir. Album je označovaný ako album mesiaca a vydaný bude koncom septembra. Termín vydania je zatiaľ stanovený na 20. 9. 2024. Zatiaľ si vychutnajte ich tretí singel Deluge.


V našich mailoch sme dostali upozornenie na pripravovaný album českej kapely Ravenoir. Tá má zatiaľ na konte 3 albumy The Darkest Flame of Eternal Blasphemy, In the Womb of Sin a Cultus Inferi. Koncom októbra by mal byť oficiálne uverejnený aj ich najnovší album Nocturne. V porovnaní s predchádzajúcimi albumami bude tento iný. Gitarové sóla si tentokrát zobral do rúk gitarista Jíři Háb (ex-Root, Eaglehearth) a po tejto stránke sa je na čo tešiť. Viac o tejto novinke sa dozviete v pripravovanej recenzii, ktorá bude na Bes pridaná koncom mesiaca.


Americký deathmetalový velikáni Massacre na čele s vokalistom Kam Lee aktívny na scéne už od roku 1986 vydajú 8. novembra svoj piaty štúdiový album Necrolution u vydavateľstva Agonia Records. Z albumu bol 6. septembra predstavený singel The Colour Out Of Space.


Avant-garde blackened deathmetalový projekt z Poľska Nervous vydal ešte koncom júla debutový album s názvom Acquiescence. Hlavou tohto single-man projektu je hudobník Aaron Ciesielski, ktorý vytvoril aj playthrough video úvodnej skladby, ktorá nesie rovnaký názov ako samotný album. 


Britská kapela Moose Cult hrajúca kombináciu heavy a doom metalu, nazývaná taktiež pioniermi Envirometalu vydala svoj druhý album Book of The Machines u vydavateľstva Eat Lead and Die Music.


6. septembra vyšiel tretí album celej dĺžky blackmetalovej kapele Tusenårseken zo Švédska. Album nesie názov Ohmuldra, pozostáva z desiatich skladieb a bol vydaný u Void in the Vast Empire.


 

Author: Bes Webzine

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *